Voorbereiden
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Hak voor de granola de noten grof en meng met de havervlokken, een mespunt kaneel en een snufje zout.
- Verwarm de honing met de olie tot de honing helemaal vloeibaar is en schep door de haver en noten.
- Spreid dit mengsel uit over de bakplaat en bak de granola circa 20 minuten in het midden van de oven.
- Laat helemaal afkoelen op de bakplaat en schep dan de kokos erdoor. Bewaar de granola in een goed afgesloten pot.
Bereiden
- Snijd de mango en sinaasappel in kleine blokjes en schep door elkaar.
- Verdeel een laagje fruit over 2 kommen en schep hierop de kokosyoghurt.
- Bestrooi met de granola vlak voordat je het op gaat eten.
Ingrediënten
- Halve mango
- Halve sinaasappel
- 250 ml Melkan kokosyoghurt ongezoet
- Theunisse geraspte kokos (om te bestrooien)
Voor de granola:
- 50 gram Qualino hazelnoten
- 200 gram Bio havervlokken
- G'woon kaneel
- 50 gram g'woon heldere bloemenhoning
- 50 gram Bio+ geurloze kokosolie
- 4 eetlepels Theunisse geraspte kokos
- Zout