Header

Voorbereiden

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Hak voor de granola de noten grof en meng met de havervlokken, een mespunt kaneel en een snufje zout.
  3. Verwarm de honing met de olie tot de honing helemaal vloeibaar is en schep door de haver en noten.
  4. Spreid dit mengsel uit over de bakplaat en bak de granola circa 20 minuten in het midden van de oven.
  5. Laat helemaal afkoelen op de bakplaat en schep dan de kokos erdoor. Bewaar de granola in een goed afgesloten pot.

Bereiden

  1. Snijd de mango en sinaasappel in kleine blokjes en schep door elkaar.
  2. Verdeel een laagje fruit over 2 kommen en schep hierop de kokosyoghurt.
  3. Bestrooi met de granola vlak voordat je het op gaat eten.

Ingrediënten

  • Halve mango
  • Halve sinaasappel
  • 250 ml Melkan kokosyoghurt ongezoet
  • Theunisse geraspte kokos (om te bestrooien)

Voor de granola:

  • 50 gram Qualino hazelnoten
  • 200 gram Bio havervlokken
  • G'woon kaneel
  • 50 gram g'woon heldere bloemenhoning
  • 50 gram Bio+ geurloze kokosolie
  • 4 eetlepels Theunisse geraspte kokos
  • Zout