Header

Bereiden

  1. Halveer de meloen, verwijder de pitten en de schil en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  2. Verdeel de sla over vier porties, bijvoorbeeld in een saladekom. Leg de meloenblokjes, uienringen, gerookte kip en feta erop.
  3. Verdun de yogomild met een scheutje melk tot een dressing en besprenkel de salade ermee.
  4. Bestrooi met de granaatappelpitjes en pijnboompitten.

Ingrediënten

  • 1 galia- of cantaloupemeloen
  • 200 gram krulsla melange
  • 1 rode ui (in smalle ringen)
  • 400 gram gerookte kipfilets (in plakjes)
  • 150 gram Mevgal feta (in blokjes)
  • 4 eetlepels g'woon yogomild
  • Scheutje Melkan halfvolle melk
  • 75 gram granaatappelpitjes
  • 75 gram g'woon pijnboompitten (geroosterd)