Header

Bereiden

  1. Besmeer de tortillawrap royaal met roomkaas en beleg met salami, wortel en maïs. Rol op, snijd door en verpak in een stukje bakpapier.
  2. Meng de appel- en kiwiblokjes.
  3. Bestrijk 1 volkorenbiscuitje met pindakaas en plak er een tweede tegenaan. Bestrijk de overige 2 koekje met frambozenjam en druk ze aan weerszijden tegen het dubbele koekje.
  4. Verpak de tortilla samen met de appel-kiwisalade en biscuitjes in een lunchbox voor onderweg.

Ingrediënten

  • 1 kleine Banderos tortillawrap
  • 1 eetlepel Frischa roomkaas naturel
  • 2 plakjes salami
  • 2 eetlepels wortel julienne
  • 1 eetlepel g'woon crispy maïs
  • 1 kleine appel (in blokjes)
  • 1 kiwi (geschild, in blokjes)
  • 4 g'woon volkoren biscuitjes
  • Halve eetlepel g'woon pindakaas naturel
  • Halve eetlepel g'woon frambozenjam