Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Vomar Paasbrunch


Op zondag 7 april kun je met het hele gezin aanschuiven bij onze paasbrunch in het Grand Café Van Gaal in het AFAS Stadion. Chef-kok Niels Hoogeveen zal dan een super-de-luxe brunch bereiden van maar liefst vier gangen met een aantal van onze Topselectie-producten. Het menu bestaat uit een trio van crostini’s met zalm, carpaccio en eiersalade, een lente-uiensoep, Hollandse asperges met culinaire beenham, hollandaisesaus en een zachtgekookt ei. We sluiten af met een grand dessert met boerenroomijs, vruchten en macarons. Voor dit luxe viergangenmenu betaal je maar 15,- per persoon. Voor kinderen t/m 12 jaar is er een speciaal kindermenu samengesteld voor slechts € 7,50.

Vanaf maandag 25 maart kun je hier reserveren. Houd deze pagina dus in de gaten en wees er snel bij, want VOL=VOL!

Super-de-luxe en voordelig voorjaar bij Vomar
Bij Vomar vieren we met Pasen een Super-de-luxe voordelig voorjaar met heerlijke Topselectie-producten voor de lage prijs die je van ons gewend bent.
Niels Hoogeveen is al 12,5 jaar chef-kok van onze partner AZ. Speciaal voor Vomar heeft hij heerlijke voorjaarsgerechten samengesteld, van voorgerecht tot dessert. Elk gerecht bestaat uit een Vomar Topselectie-product en mooie seizoensgroenten en -vruchten, zoals asperges, radijsjes en zachtfruit. Een deel van deze gerechten kun je proeven tijdens de paasbrunch op zondag 7 april.

Viergangen-paasbrunch voor maar € 15,-
De viergangen-paasbrunch is bereid met onze Vomar Topselectie-producten en bestaat uit een trio van crostini's met zalm, carpaccio en eiersalade, een lente-uiensoep, Hollandse asperges met beenham, hollandaisesaus en een grand dessert.
Naast een super-de-luxe paasbrunch voor volwassenen is er ook een menu voor kinderen tot en met 12 jaar, waarbij ze zelf hun ijsje mogen scheppen en versieren. Dit menu kost € 7,50 per kind.

Tijdens de brunch zal chef-kok Niels Hoogeveen meer uitleg geven over het bereiden van de gerechten, zodat je deze gerechten zelf ook heel gemakkelijk kunt bereiden tijdens de Paasdagen. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan de chef-kok.

Bekijk hieronder alvast het menu voor de paasbrunch op zondag 7 april:Locatie en programma
De paasbrunch vindt plaats op zondag 7 april in het Grand Café Van Gaal in het AFAS Stadion in Alkmaar.

10.15 uur – 11.00 uur [optioneel] Rondleiding AFAS Stadion (indien gereserveerd)
11.00 uur – 11.30 uur Ontvangst paasbrunch
11.30 uur – 11.45 uur Welkomstwoord
11.45 uur – 14.00 uur Viergangen-paasbrunch


Voorwaarden
• De viergangen-paasbrunch vindt plaats op zondag 7 april in het Grand Café van Gaal in het AFAS Stadion.
• De viergangen-paasbrunch kost € 15,- per volwassenen en € 7,50 per kind. Kindermenu is t/m 12 jaar. Kinderen onder 12 jaar kunnen ook voor het volwassenenmenu kiezen en moeten bij reservering dan als volwassenen worden aangemeld. Drankjes zijn exclusief.
• Het viergangen-paasbrunch is een vast menu. Er zijn geen wijzigingen mogelijk. Er kan alleen een uitzondering gemaakt worden in het geval van een allergie.
• Tegen een bijbetaling van € 5,- per persoon is een rondleiding door het AFAS Stadion bij te boeken die 45 minuten vóór aanvang van de paasbrunch start.
• De viergangen-paasbrunch is alleen toegankelijk voor diegenen die hebben gereserveerd.
• Na betaling via iDeal via het reserveringsysteem heb je een bevestigingsmail ontvangen met de naam en het aantal personen. Deze reserveringsmail geldt als entreebewijs en is strikt persoonlijk. Legitimatie is verplicht.
• Reserveren kan alleen voor minimaal 4 personen.
• Annulering is niet mogelijk.