Paasbrunch contentpaginabanner

Paasbrunch op zaterdag 9 april

* Je kunt helaas niet meer reserveren*
Op zaterdag 9 april kun je met het hele gezin aanschuiven bij onze paasbrunch in Grand Café Van Gaal in het AFAS Stadion. Chef-kok Niels Hoogeveen zal dan een heerlijke paasbrunch bereiden van maar liefst vier gangen. Het menu bestaat uit een aspergesoepje, voorgerechtproeverij van diverse luxe hapjes, fricandeaurollade uit de oven met pommes de terre rouges en een witlofsalade en als dessert een tiramisu met blauwe bessen en aardbeien. Voor dit luxe viergangenmenu betaal je maar €17,95 per persoon. Voor kinderen t/m 12 jaar is er een speciaal kindermenu samengesteld voor slechts €8,50 per persoon.

Het menu

Alle gerechten uit het menu, zijn samengesteld door chef-kok Niels Hoogeveen. Tijdens de brunch zullen er receptkaartjes worden uitgereikt, zodat je de gerechten thuis ook heel makkelijk en voordelig zelf kunt bereiden. Bekijk de menukaart hieronder.


Locatie en programma

De paasbrunch vindt plaats op zaterdag 9 april in Grand Café Van Gaal in het AFAS Stadion in Alkmaar.

10.15 uur – 11.00 uur

Rondleiding AZ (indien daarvoor is gereserveerd)

11.00 uur – 11.30 uur

Ontvangst paasbrunch

11.30 uur – 11.45 uur

Welkomstwoord

11.45 uur – 14.00 uur

Viergangen-paasbrunch

Tijdens de brunch zal chef-kok Niels Hoogeveen meer uitleg geven over het bereiden van de gerechten, zodat je deze gerechten zelf ook heel gemakkelijk kunt bereiden tijdens de paasdagen. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan de chef-kok.

Voorwaarden

• De viergangen-paasbrunch vindt plaats op zaterdag 9 april in Grand Café Van Gaal in het AFAS Stadion.
• De viergangen-paasbrunch kost € 17,95 per volwassenen en € 8,50 per kind. Kindermenu is t/m 12 jaar. Kinderen mogen ook voor het volwassenenmenu kiezen, maar dan wordt de prijs van het volwassenmenu berekend. Drankjes zijn exclusief.
• De viergangen-paasbrunch is een vast menu. Er zijn geen wijzigingen mogelijk. Er kan alleen een uitzondering gemaakt worden in het geval van een allergie.
• Tegen een bijbetaling van € 5,- per persoon is een rondleiding door het AFAS Stadion bij te boeken die 45 minuten vóór aanvang van de brunch start.
• De viergangen-paasbrunch is alleen toegankelijk voor degenen die eerder hebben gereserveerd via de reserveringslink op deze pagina.
• Na iDeal-betaling via het reserveringsysteem heb je een bevestigingsmail ontvangen met je naam en het aantal personen. Deze reserveringsmail geldt als entreebewijs en is strikt persoonlijk. Legitimatie is verplicht.
• Reserveren kan alleen voor minimaal 4 personen.
• Annulering is niet mogelijk.