Prijspower Header

Doe je boodschappen bij Vomar en bespaar eenvoudig honderden euro's per jaar!

DE LAAGSTE PRIJS GARANTIE!
Met onze Laagste Prijs Garantie zorgen we ervoor dat je met je dagelijkse boodschappen altijd het voordeligst uit bent. We komen dan ook niet voor niets al zes keer op rij extreem voordelig uit de bus bij de prijsmetingen van de Consumentenbond.


Vind je een product toch ergens anders goedkoper? Dan passen we onze prijs aan. Lees hier meer over onze Laagste Prijs garantie

VAST VOLUME VOORDEEL!
Profiteer van éxtra voordeel op ruim 800 geselecteerde producten. Je ontvangt namelijk altijd korting als je meerdere stuks tegelijk koopt. Meer Halen, Minder Betalen noemen we dat. Je herkent de producten in de winkel aan de kaart voor het schap.

Bekijk hier de Meer Halen Minder Betalen folder

ÉLKE DAG DE LAAGSTE PRIJS!
Bespaar eenvoudig op je dagelijkse boodschappen met de ruim 1.000 Discount Deals van Vomar. Stuk voor stuk producten van de allerbeste kwaliteit voor gegarandeerd de allerlaagste prijs, élke dag!
Je herkent de Discount Deals in de winkel aan het logo op de schapkaart! En in ons online assortiment zie je dit logo ook bij de producten staan.

Een overzicht met alle Discount Deals vind je hier.

SCHERPE DAGACTIES!
Élke dag van de week een vaste aanbieding voor een spotprijs. Alle scherpe dagacties komen elke week op dezelfde dag weer terug. Makkelijk, lekker én héél voordelig.

Bekijk al onze Dagknallers hier.

DE MEESTE ACTIES VAN NEDERLAND!
Bij Vomar vind je wekelijks de meeste aanbiedingen van alle supermarkten van Nederland (onderzoek: Yenom, jan. 2021). Dat is dus extreem veel éxtra voordeel bovenop onze Laagste-Prijs-Garantie.

Bekijk onze actiefolders vol met aanbiedingen hier.

DE KLANT IS KONING KAART
Spaar bijna ongemerkt een mooi bedrag bij elkaar op je Klant-is-Koning kaart waar je ook nog eens 6% premie over ontvangt. Daar kan geen bank tegenop!

Lees snel meer over de Klant-is-Koning kaart en hoe jij 'm kan bemachtigen en direct kunt starten met sparen op onze Klant-is-Koning kaart pagina.