Pastasalade voor in de broodtrommel

Ingrediënten:

  • 100 gram Ambachtelijke Keuken kruidige pasta pesto salade
  • 5 winterwortel (geschrapt, in dunne reepjes)
  • 2 eetlepels Vomar spekreepjes (uitgebakken)
  • 30 gram Melkan belegen kaas ( in blokjes)
  • 25 gram Philadelphia roomkaas original
  • Melkan roomboter ongezouten
  • 1 dikke snee Vomar ontbijtkoek
  • 1 theelepel g’woon chocoladehagelslag puur

Bereiden:

  1. Schep de pastasalade in een afsluitbaar bakje en verdeel er de uitgebakken spekjes en blokjes kaas over.
  2. Doe de staafjes winterwortel in een bakje en plaats er een klein bakje roomkaas bij als dip.
  3. Besmeer de ontbijtkoek met wat roomboter. Snijd doormidden, bestrooi 1 helft met chocoladehagel en druk de andere helft erbovenop.

Tip: lekker met een flesje (fruit)melk