Ingrediënten:
- 6 sneeën desembrood spelt
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 5 komkommer (gewassen, in plakjes)
- 1 tomaat (in plakjes)
- 6 plakjes salami
- 2 eetlepels g’woon halvarine
- 4 eetlepels Melkan smeerkaas naturel 20+
- 1 theelepel Sum & Sam sambal oelek mild
- Verstegen peper
- Depa Skewers
Bereiden:
- Meng de halvarine met de knoflook en sambal oelek. Besmeer 2 sneetjes brood met de helft van de pikante boter.
- Beleg de besmeerde sneetjes brood met plakjes salami en komkommer.
- Besmeer vervolgens 2 sneetjes brood aan de ene kant met de rest van de pikante boter en aan de andere kant met 2 eetlepels smeerkaas.
- Leg de kant met de pikante boter op de komkommer. Verdeel plakken tomaat over de kant met smeerkaas en bestrooi met peper.
- Besmeer de laatste 2 sneetjes brood met 2 eetlepels smeerkaas en leg deze op de tomaat.
- Snijd de clubsandwich diagonaal door en steek deze vast met een prikker. Verpak de sandwich om mee te nemen in vershoudfolie.