Bereiden
- Snijd de Chinese kool fijn in reepjes en meng met de pruimtomaten, wortel, bosui en paprika.
- Mix alle ingrediënten voor de dressing en voeg naar behoefte peper en zout toe.
- Meng de dressing door de salade en voeg ook de kipreepjes toe.
- Garneer met de geroosterde cashewnoten.
Ingrediënten
- ½ krop Chinese kool
- Vomar gegaarde kipreepjes
- 2 puntpaprika’s (in dunne reepjes gesneden)
- 3 pruimtomaten (in blokjes gesneden)
- 3 bosuitjes (in ringetjes gesneden)
- 2 geraspte wortels (in smalle reepjes geraspt)
- Flinke hand cashewnoten geroosterd en gehakt
Voor de dressing:
- 4 eetlepels olijfolie
- 3 eetlepels limoensap
- 1 eetlepel sesamolie
- 1 eetlepel vissaus
- Evt. 1 rode peper (in dunne ringetjes, zonder zaadlijsten)
- Peper en zout