Gegrilde Angus burger

Bereiden

  1. Schil de rode uien en snijd in dunne ringen. Verhit in een brede kookpan de roomboter totdat de boter gaat bruisen. Voeg de uienringen en geperste knoflook toe en laat ca.10-15 minuten op laag vuur garen, zodat de suikers vrijkomen en er karamellisatie ontstaat. Voeg op het laatst de Italiaanse kruiden toe.
  2. Was de rucola.
  3. Schroei de Angus burgers op een hete barbecue dicht en laat vervolgens op de rand van de barbecue, op ca. 50 graden, 10 minuten doorgaren.
  4. Snijd de burgerbuns open en gril ze enkele seconden mee op de gril. Smeer ze daarna in met de truffelmayonaise, beleg ze met de rucola en leg de burgers er bovenop. Plaats daarbovenop de uien en besmeer de deksel van de bun ook met truffelmayonaise.
  5. Serveer met een lepel farmersalade.

Ingrediënten

  • 4 Angus burgers
  • 4 Burgerbums
  • 2 rode uien
  • 100 gram ongezouten roomboter
  • 1 knoflookteentje (geperst)
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • 1 zakje rucola
  • 1 pot truffelmayonaise
  • 1 bakje farmersalade