Header

Ingrediënten

  • 1 pak Garden Gourmet vegan falafel
  • 200 gram couscous
  • 100 gram verse spinazie
  • 1 bosui
  • 100 gram granaatappelpitjes
  • 4 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 1 eetlepel harissa
  • Citroensap (naar smaak)
  • Bosje verse munt
  • Zout en peper

Bereiden

  1. Meng met je vingertoppen een twee eetlepels olijfolie door de ongekookte couscous. Bereid de couscous met kokend water volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de bosui in dunne ringetjes en een paar takjes munt (blaadjes). Maak de couscous los met een vork en breng op smaak met rasp van de citroenschil, zout en peper en meng driekwart van de de bosui, munt, spinazie en granaatappelpitjes erdoor.
  3. Meng de harissa met het citroensap en de rest van de olijfolie tot een dressing.
  4. Bak de falafelballetjes rondom bruin volgens de instructies op de verpakking. Schep de salade op een kom. Verdeel de falafel erover en besprenkel met de dressing. Garneer extra met dun gesneden bosui en munt.