Header

Ingrediënten

  • 4 Italiaanse bollen
  • 1 eetlepel olie
  • 4 Vomar groenteburgers
  • 4 stukjes zachte geitenkaas

Voor de salade

  • 100 gram wortel (julienne)
  • 1 kleine appel (grof geraspt)
  • 2 eetlepels rozijnen
  • 2 eetlepels kwark
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 0.5 citroen (rasp en sap)

Bereiden

  1. Meng voor de salade de wortel met de appel en rozijnen. Klop de kwark los met de mayonaise, citroenrasp en -sap. Breng op smaak met zout en peper, schep door de salade en laat staan.
  2. Verwarm de oven voor op 200ºC. Bak de broodjes in de oven in circa 8 minuten knapperig.
  3. Verhit intussen de olie en bak hierin de burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking om en om bruin. Leg op de bakplaat en leg op elke burger een rondje geitenkaas.
  4. Bedruppel met de honing en verwarm 1 minuut hoog in de oven, tot de kaas iets zachter wordt. Snijd de broodjes open en verdeel de salade erover. Leg op elk broodje een burger en leg het kapje erop. Lekker met (oven)friet.