Verse hamburgers

Black Angus burgers omwikkeld met spek en chedderkaas

Bereiden
Vouw de plakken ontbijtspek kruislings om de Black Angus burgers en gril deze gaar op de barbecue. Leg na circa 3 minuten de plakjes cheddarkaas op de burgers en laat deze smelten. Snijd de hamburgerbroodjes open en gril ze kort op de barbecue. Beleg de hamburgerbroodjes met wat ijsbergsla en leg daar de burgers met gesmolten cheddarkaas op.

Ingrediënten

  • 4 Black Angus burgers
  • 8 plakjes ontbijtspek
  • 4 plakjes  cheddarkaas
  • 4 bruine bollen
  • 100 gram ijsbergsla (gesneden)

Runderhamburger met blauwe kaas en uien

Bereiden
Gril de magere grillburgers op de barbecue. Snijd de Italiaanse bollen open en beleg ze met de grillburgers en uienringen. Verdeel er de blauwe kaas over. Dek af met de andere broodhelft en gril de burgers nog even op de barbecue, zodat de romige kaas nog een beetje smelt.

Ingrediënten

  • 4 runderhamburgers
  • 4 versgebakken Italiaanse bollen
  • 1 rode ui (in ringen gesneden)
  • 80 gram gorgonzola

Smokey hamburgers met gegrilde groente en geitenkaas

Bereiden
Gril de Smokey hamburgers, plakken courgette en tomaat op de barbecue. Beleg je hamburgers met de gegrilde plakken courgette en tomaat en verkruimel hier wat verse geitenkaas over.

Ingrediënten

  • 4 Smokey hamburgers
  • 4 witte hotelkadetten
  • Courgette (gesneden, 8 plakken)
  • Trostomaat (gesneden in plakken)
  • 80 gram Chevre naturel