Oranje gevulde eitjes

Ingredienten:

  • 6 scharreleieren L
  • 2 theelepels Verstegen peterselie (fijngehakt)
  • 1 theelepel Verstegen kurkuma
  • 4 eetlepels g’woon natuurazijn wit
  • 2 eetlepels Jean Baton truffelmayonaise
  • 0,5 theelepel g’woon gerookt paprikapoeder
  • 1 eetlepel g’woon tomatenketchup

Bereiden:

  1. Kook de eieren in 9 minuten hard. Halveer ze en schep de eidooiers in een kom. Houd de eiwitten voorzichtig apart.
  2. Breng de kurkuma, azijn en 4 eetlepels water aan de kook. Schakel de warmtebron uit, leg de eiwitten erin en laat afkoelen in de koelkast.
  3. Bereid intussen de vulling. Prak de eidooiers fijn met mayonaise, paprikapoeder en ketchup. Stop in de spuitzak. Neem de eiwitten uit het vocht en dep droog met keukenpapier.
  4. Spuit de vulling in de holtes van de eiwitten en garneer met peterselie.