Quasadilla

Ingredienten:

  • 60 gram Vomar oude geraspte kaas
  • 2 teentjes knoflook (geperst)
  • 4 Banderos tortillawraps
  • 1 Banderos zakje tacokruiden
  • 75 gram Philadelphia roomkaas origineel
  • 1 eetlepel Maggi pepersaus (warm)
  • 1 g’woon blikje mais (klein, uitgelekt)
  • G’woon zonnebloemolie

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de geraspte kaas met de roomkaas, pepersaus, tacokruiden, knoflook en mais.
  2. Snijd de tortillawraps doormidden. Schep op elke helft aan de zijkant een volle eetlepel van het kaasmengsel. Vouw een derde van de wrap over de vulling en vouw nog een keer om. Steek de bovenkant dicht met een prikker.
  3. Bestrijk de driehoekjes met zonnebloemolie en bak in de oven in circa 8 minuten goudbruin.