CARPACCIO VAN COURGETTE, KIP EN MOZZARELLA

Bereiden:

  1. Dep de courgetteplakken droog met keukenpapier en besprenkel ze met de olie en bestrooi met zout.
  2. Halveer de tomaatjes. Verhit een grillpan en gril hierin de courgette.
  3. Leg de plakjes gegrilde courgette in een ronde waaiervorm op 4 borden en bestrijk ze licht met pesto.
  4. Verdeel de kipfilet, mozzarella en halve tomaatjes over de courgette. Maal wat peper over het geheel.

Tip: Vervang de courgette ook eens voor aubergine

Ingrediënten:

  • 2 bollen Fresca D’oro mozzarella (uitgelekt en in plakjes)
  • 2 courgettes (in dunne plakken)
  • 150 gram cherrytomaatjes
  • 3 eetlepels g’woon olijfolie
  • 2 eetlepels verse groene pesto
  • 120 gram gerookte kipfilet
  • Peper en zout