ROBBERBROOD MET HOEMOES, HAM EN CHAMPIGNONS

Bereiden:

  1. Rooster de sneetjes Robberbrood licht in een broodrooster of onder een hete ovengrill.
  2. Verhit de vloeibare bakboter in een pan en bak hierin kort de plakken ham. Haal de ham uit de pan en leg deze apart.
  3. Bak vervolgens de champignons en de rode ui in de pan. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel de hoemoes over het geroosterde brood en leg de plakken gebakken ham erop. Verdeel de champignons met de ui erover en bestrooi met wat Parmezaanse kaas.

Tip: probeer ook eens met Vomar hoemoes pikant

Ingrediënten:

  • 100 gram Vomar hoemoes naturel
  • 4 sneetjes Robberbrood zonnepit donker
  • 20 milliliter g’woon bak & braad
  • 4 plakken beenham
  • 250 gram champignons (in plakjes)
  • 1 rode ui (in ringen)
  • 40 gram Parrano snippers orginale
  • Peper en zout