Voorgerechten

Hollandse garnalentompouce
met avocadocrème

Zeebaarsfilet ceviche
Met passievruchten

Zoete Aardappel-paprikasoep
Met garnalen, cayennepeper en bieslook

Broccolisoep
In geroosterde Italiaanse bollen
Hoofdgerechten

Bavette-tagliata met knoflook-rozemarijndressing
en parmezaanse kaas, trostomaatjes, pijnboompitten en rucola

Zalm op een risotto van venkel
Met zeekraal en citroen

Ierse biefstuk
met paddenstoelen en cranberrysaus

Tagliatelle met truffelolie
kastanjechampignons en verse burrata

Label Rouge kip met citroen en tijm
Op een bedje van pommes de terre rouges

Varkenshaas
Met sinaasappel en pruimen op selderijpuree
Bijgerechten

Geroosterde spruitjes
Met rode ui en tijm

Zoete aardappelschotel
Met salie en pecannoten
Nagerechten

Drie chocolade ijscake
Met kerstchocolade en rode bessen

Luxe chocolademousse
met passievruchtencurd en mini stroofwafelsterren

Appelrolletjes
Met gezouten karamel

Macaron-slagroomtaart
Met vruchten

Appelbonbon
Met spijs en kersen
Drankjes

Limoncello scroppino
met verse passievruchten

Baileys Hot Chocolate Salted Caramel
Met slagroom
Borrelhapjes

Vleeswaren borrelhapjes
3 vleeswaren borrelhapjes

Feestgehaktbroodjes
Met aardappelpuree en doperwtjes