Scheur of snijd 1 ciabatta in stukjes en verdeel over een bakplaat met bakpapier. Laat 1 pot witte kaasblokjes met kruiden en olie (300 g) uitlekken en vang de olie op.
Besprenkel het brood met 2 el van de olie en rooster in 10 min. in met midden van de oven lichtbruin en krokant. Laat afkoelen.
Snijd de snijbonen in repen. Kook ze in 10 min. beetgaar. Giet af en spoel koud.
Haal bladeren van de krop sla en snijd in grove stukken. Was de blaadjes vervolgens.
Boen 1 citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers 1 helft uit en snijd de andere helft in partjes.
Meng 4 eetlepels van de olie met het citroenrasp en 2 eetlepels citroensap tot een dressing. Verdeel de sla en snijbonen over een grote schaal. Besprenkel met de dressing en verdeel de kaas, ciabattacroutons en citroenpartjes erover. Bestrooi met peper.