Bruschetta met paddenstoelen en mozzarella

Ingrediënten:

  • 80 gram kastanje champignons (schoongeveegd, grofgehakt)
  • 80 gram Bio+ shiitake (schoongeveegd, grofgehakt)
  • 0.5 ciabattabrood (in 4 sneetjes)
  • 3 eetlepels g'woon olijfolie tradtitioneel
  • 1 teentje knoflook (fijngehakt)
  • 0.5 theelepel oregano
  • 1 eetlepel g'woon witte wijnazijn
  • 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
  • 1 bol Fresca D'oro mozzarella (in plakjes)

Bereiden:

  1. Verwarm de oven op 200°C voor. Verhit twee eetlepels olijfolie en bak hierin de paddenstoelen circa 10 minuten op hoge stand tot ze gekleurd zijn. Voeg de knoflook en oregano toe en bak een minuut mee.
  2. Voeg vervolgens de azijn toe en verwarm kort mee. Neem de pan van de warmtebron en voeg de peterselie toe.
  3. Verdeel de overige olie over de sneetjes ciabatta en rooster ze in de oven. Leg de plakjes mozzarella op de ciabatta en verdeel de warme paddenstoelen erover. Serveer direct.