Gnocchi met crispy chili oil en parmezaan

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels Lao Gan Ma crispy chili olie
  • 1 blik g’woon tomatenblokjes
  • 1 theelepel oregano
  • 25 gram Parmezaanse kaas (in flinters)
  • 1 venkelknol (dun gesneden)
  • 1 prei (in dunne ringen)
  • 2 rode puntpaprika’s (in blokjes)
  • 4 teentjes knoflook (geraspt)
  • 2 eetlepels witte wijnazijn
  • 500 ml groentebouillon
  • 1 blik g’woon cannelliniboon
  • 1 pak gnocchi
  • 1 bosje basilicum

Bereiden:

  1. Verhit de crispy chili olie en voeg de tomatenblokjes, oregano en de korst van de Parmezaanse kaas toe. Bak tot het meeste vocht is verdampt. Roer regelmatig. Voeg de venkel, prei, paprika en knoflook toe en bak een paar minuten, tot de venkel zacht is.
  2. Voeg de azijn, bouillon, bonen met het vocht uit het blik en de gnocchi toe. Kook tot de gnocchi gaar is en verwijder de korst van de kaas. Bestrooi het gerecht met de basilicum en Parmezaanse kaas.