Gnocchi met crispy chili olie

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels Lao Gan Ma Crispy Chili olie
  • 1 pak Grand'Italia gnocchi
  • 25 gram Parmigiano Reggiano (in flinters)
  • 1 venkelknol (fijngehakt)
  • 1 prei (in dunne ringen)
  • 2 rode puntpaprika's (in blokjes)
  • 4 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 1 bosje basilicum
  • 1 blik g'woon tomatenblokjes
  • 1 theelepel Verstegen oregano
  • 2 eetlepels g'woon witte wijnazijn
  • 1 Maggi groentebouillon tablet
  • 1 blik g'woon cannellinibonen

Bereiden:

  1. Verhit de crispy chili olie en voeg de tomatenblokjes, oregano en de korst van
    de Parmezaanse kaas toe. Bak tot het meeste vocht is verdampt. Roer regelmatig. Voeg de venkel, prei, paprika en knoflook toe en bak een paar minuten, tot de venkel zacht is.
  2. Voeg de azijn, groentebouillon tablet, 500 ml water, bonen met het vocht uit het blik en de gnocchi toe. Kook tot de gnocchi gaar is en verwijder de korst van de kaas. Bestrooi het gerecht met de basilicum en Parmezaanse kaas.