Soft  taco

Ingrediënten:

  • 1 eetlepel g'woon olijfolie traditioneel
  • 2 avocado’s
  • 150 gram ijsbergsla
  • 200 gram maïs
  • 0.5 komkommer
  • 2 tomaten
  • 1 rode ui
  • 200 ml zure room
  • 500 gram (vegetarisch) gehakt
  • Handje verse koriander
  • 1 zakje Santa Maria Taco Seasoning mix
  • 1 verpakking Santa Maria tortilla Small
  • 1 zakje Santa Maria Guacamole dip mix
  • 1 flesje Santa Maria Taco Saus

Bereiden:

  1. Bereid de groenten voor. Snij de ijsbergsla in reepjes, snij de komkommer en tomaten in kleine blokjes en snipper de rode ui. Verdeel samen met de mais over verschillende bakjes.
  2. Bak het (vega) gehakt op hoog vuur in olie rondom bruin. Zet het vuur lager en voeg de Taco kruidenmix en 100 ml water toe. Laat het gehakt ca. 5 minuten braden
  3. Maak de guacamole door de 2 avocado’s te prakken. Meng de Guacamole Dip Mix erdoor en zet opzij.
  4. Warm de mini tortilla's op in een hete pan totdat ze licht geroosterd zijn. Zet alle ingrediënten op tafel en laat iedereen een taco naar wens vullen. Top af met de Taco saus en naar wens met jalapeños en verse koriander.