Ingrediënten
- 1 pak flammkuchendeeg
- 250 gram Tempehblokjes Ketjap
- 150 gram champignons (in plakjes)
- 2 rode uien (gesnipperd)
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- Halve rode peper (fijngehakt)
- 4 eetlepels koriander (fijngehakt)
- 400 gram crème fraîche
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 2 eetlepels zoete ketjap manis
Bereiden
- Verhit 3 eetlepels olie en bak hierin de tempehblokjes en champignons in circa 10 minuten goudbruin.
- Voeg de ui en knofl ook toe en bak 2 minuten. Voeg de ketjap en rode peper toe en bak 1 minuut.
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Rol het deeg op het meegerolde bakpapier direct af op de bakplaat en snijd het deeg doormidden.
- Bestrijk beide flammkuchen met de crème fraîche en beleg met de tempeh en champignons.
- Bak in de oven in circa 10 minuten goudbruin. Bestrooi met de koriander en serveer direct.