Wentelteefjes

Ingredienten

  • 8 sneeën witbrood
  • 3 eieren
  • 400 milliliter melk
  • 8 eetlepels peterselie (fijngehakt)
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 rode ui (gesnipperd)
  • 3 zongedroogde tomaatjes (fijngehakt)
  • 250 gram cherry-/kerstomaatjes (gehalveerd)
  • 2 eetlepels balsamicoazijn

Bereiden

  1. Klop de eieren los met de melk, de helft van de peterselie en de knoflook.
  2. Doop de sneetjes brood aan beide kanten in het mengsel.
  3. Verhit de helft van de olie en bak hierin de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin. Giet indien nodig de rest van de olie erbij in de pan.
  4. Neem de wentelteefjes uit de pan.
  5. Voeg de ui, zongedroogde tomaten en kerstomaatjes toe aan het bakvet en bak circa 3 minuten op een hoge stand.
  6. Giet de balsamico erbij en bak nog 1 minuut.
  7. Leg de wentelteefjes op borden. Schep het tomaten- mengsel erop en bestrooi met de rest van de peterselie.