Pitatosti

Bereiden

  1. Snijd de pitabroodjes open.
  2. Meng de geraspte kaas met 4 eetlepels dressing en bestrijk de broodjes met dit mengsel.
  3. Verdeel de plakken kipfilet over een helft en leg hierop wat plakjes tomaat en bosui. Dek af met de andere pitahelften.
  4. Druk iets aan, bestrijk met olijfolie en rooster de pitatosti's 3-4 minuten in een tostiapparaat of gebruik een grillpan.
  5. Schep de rest van de dressing, tomaatjes en bosui door de sla en serveer deze salade bij de tosti's.

Ingredienten

  • 100 gram gerookte kipfilets (vleeswaren)
  • 2 pitabroodjes
  • 75 gram Parmezaanse kaas  (geraspt)
  • 200 gram Cherrytomaatjes (in plakjes)
  • 2 kropjes little gem (in smalle reepjes)
  • 2 bosuitjes (in ringen)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 8 eetlepels caesardressing