Vegetarische nasi goreng groot

Ingrediënten:

  • 1 zakje Kokki Djawa boemboe nasi goreng
  • 250 gram De Vegetarische Slager kipstuckjes
  • 50 gram Vivera plantaardige spekjes
  • Daily rijstolie
  • 1 prei
  • 2 scharreleieren maat L
  • 2 eetlepels Sum & Sam zoete (manis) ketjap
  • Daily jasmijnrijst

Bereiden:

  1. Kook de rijst zoals op de verpakking is vermeld. Bak de kipstukjes en houd ze apart. Snijd de ham of ontbijtspek in dunne reepjes. Snijd de prei in dunne reepjes.
  2. Bak een omelet van de eieren, haal uit de pan en snijd deze vervolgens in dunne reepjes.
  3. Fruit de kruidenmix in 2 eetlepels olie en voeg de kipstukjes en ham weer toe. Voeg daarna beetje bij beetje de gekookte rijst toe en bak deze in de pan. Voeg om een mooie bruine kleur te krijgen ook een beetje ketjap toe.
  4. Schep alles goed om en doe de prei erbij (laat de prei niet meebakken, deze moet knapperig blijven). Leg tot slot de reepjes omelet over de nasi goreng.