Sugocasa fusilli

Ingrediënten:

  • 400 gram Grand'Italia Fusilli Volkoren
  • 1 fles Grand'Italia Sugocasa Tradizionale
  • 1 gele paprika
  • 400 gram broccoli
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • 3 eetlepels g’woon olijfolie
  • Verstegen oregano
  • Verstegen zwarte peper (naar smaak)

Bereiden:

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 9 minuten zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.
  2. Fruit de knoflook en ui in 3 eetlepels olijfolie tot deze mooi glazig zijn.
  3. Voeg de broccoli toe in de olijfolie en bak deze vervolgens 2 minuten mee.
  4. Voeg de gele paprika toe en bak deze nogmaals 2 minuten mee.
  5. Voeg de Sugocasa Tradizionale en de verse oregano toe (en eventueel zwarte peper naar smaak). Laat het mengsel vervolgens voor 10 minuten sudderen op laag vuur.
  6. Schep de saus door de pasta en serveer direct!