Robbertosti  Met makreel en radijsspread

Ingrediënten:

  • 4 sneeën Robberbrood volkoren
  • 150 gram gerookte makrelen
  • 1 bosje radijsje
  • 125 gram Melkan zure room
  • 50 gram Melkan jong belegen geraspte kaas (geraspt)
  • 1 kleine rode ui (in smalle ringen)
  • 75 gram rucola
  • honing-mosterddressing (kant-en-klaar)

Bereiden:

  1. Snijd de makreel iets kleiner of pluk deze uit elkaar. Maak de radijsjes schoon en houd het loof apart. Rasp 10 radijsjes en meng met zout en peper door de zure room. Bestrijk de sneetjes brood hiermee.
  2. Verdeel over 2 sneetjes brood de helft van de geraspte kaas. Leg daarop de makreel en rode ui. Strooi de rest van de kaas over de uienringen en dek af met de andere sneetjes brood. Druk goed aan.
  3. Meng het radijsloof met de rucola en de rest van de radijsjes. Schep wat honing-mosterd-dressing erdoor.
  4. Rooster de tosti's in een sandwichmaker, tostiapparaat of in een hete grillpan 4-5 minuten tot de kaas gesmolten is. Serveer met de salade.