Crunchy pindakaas

Ingrediënten

  • 4 sneeën Robberbrood naar keuze
  • 500 gram Bon Appetit kingsize pinda’s ongezouten
  • 5 druppels g’woon arachideolie
  • Verstegen zeezout (naar smaak)
  • 1 eetlepel BioToday kokosrasp
  • 1 eetlepel g’woon Heldere bloemenhoning
  • 1 eetlepel g’woon pure chocolade (geraspt)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de ongebrande en ongezouten pinda’s op een bakplaat circa 15 minuten in de oven. Neem uit de oven en laat afkoelen.
  2. Maal de pinda’s fijn in een keukenmachine totdat de massa vettig wordt. Voeg, om de pindakaas iets smeuïger te maken, de druppels arachideolie toe terwijl de machine draait.
  3. Breng de crunchy pindakaas op smaak met zeezout, 1 eetlepel honing en wat geraspte pure chocolade
  4. Beleg de vier sneeën brood met de pindakaas

Tip: bewaar de rest van pindakaas in een glazen pot met deksel.