Hollandse wentelteefjes met stroop

Ingrediënten

  • 4 sneeën Vomar casino wit
  • 50 ml Van Gilse de originele schenkstroop
  • 2 Scharreleieren maat L
  • 200 ml Melkan verse volle melk
  • 1 zakje Dr. Oetker suiker met vanillesmaak
  • 1 eetlepel Van Gilse kristal suiker
  • 1 theelepel g’woon kaneelpoeder
  • 100 gram Melkan ongezouten roomboter
  • 1 eetlepel Van Gilse donkerbruine basterdsuiker
  • 75 gram Qualino walnoten

Bereiden

  1. Klop de eieren los met de melk, vanillesuiker, suiker en kaneel. Week de sneetjes brood in dit mengsel.
  1. Verwarm de helft van de boter met de basterdsuiker en stroop. Schep de walnoten erdoor.
  1. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak hierin de wentelteefjes in 2-3 minuten per kant goudbruin. Serveer met de walnotenstroop.