Kropslawraps met teriyaki- gehakt

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 300 gram gehakt (gemengd)
  • 3 eetlepels woksaus teriyaki
  • 1 kropsla
  • 6 snoepkomkommers
  • 1 rode ui
  • 2 bosuitjes
  • 150 gram juliennewortel
  • 100  milliliter zoete chilisaus

Bereidingswijze:

1. Verhit de olie in een koekenpan. Bak het gehakt in 4 min. rul en lichtbruin. Voeg de woksaus toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met zout en peper.

2. Maak intussen de blaadjesvan de kropsla los. Snijd de komkommers in plakjes en de ui in halve maantjes. Breng op smaak met zout en peper.

3. Zet de sla, komkommer, ui, bosui, wortel en chilisaus in schaaltjes op tafel. Schep het gehakt in een schaal en zet erbij .

4. Laat iedereen zelf zijn eigen slawrap vullen met het gehakt en de groenten. Maak af met de chilisaus en bosui.