Ribeye

Bereiden:

  1. Bestrijk het vlees met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Meng voor de salsa de tomaatjes, paprika, rode peper, granaatappelpitjes, honing en het limoensap.
  1. Rooster het vlees in een hete grill- of koekenpan 2-3 minuten per kant. Verdeel de rucola over 4 borden en besprenkel met olijfolie. Snijd het geroosterde vlees met het Lion Sabatier® Vleesmes in repen en verdeel de Parmezaanse kaas over de rucola. Serveer met de salsa.

Bereidingstip

Voeg 1 eetlepel gehakte munt toe aan de salsa.

Ingredienten:

  • 500 gram rib-eye (of biefstuk)
  • 250 gram cherrytomaatjes (in kwarten)
  • 1 rode paprika
  • 1 rode peper (in blokjes)(fijngehakt, zonder zaadjes)
  • 100 gram granaatappelpitjes
  • 1 eetlepel g’woon heldere bloemhoning
  • 1 limoen (sap)
  • 150 gram rucola
  • 100 gram Parmigiano Reggiano (geraspt)
  • g’woon olijfolie traditioneel
  • Drogheria zout en peper