Stokbrood

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster de paprika’s in de voorverwarmde oven tot het vel zwarte plekken vertoont. Leg de paprika’s in een afgesloten kom of plastic zak en laat iets afkoelen. Verwijder de schil en de zaadlijsten.
  1. Bak de stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze iets afkoelen buiten de oven en snijd er met het Lion Sabatier® Broodmes aan de bovenkanten schuine inkepingen in voor de vulling.
  1. Pureer de paprika’s grof met de tomaten, de olijven, het citroensap en de geraspte kaas. Verdeel dit mengsel over de inkepingen van 2 stokbroden.

Ingredienten:

  • 2 g’woon wit stokbrood
  • 3 rode paprika’s
  • 2 gele paprika’s
  • 12 g’woon zongedroogde tomaten
  • 150 gram g’woon olijven (zonder pit)
  • 2 citroenen (uitgeperst)
  • 125 gram Parmigiano Reggiano (geraspt)