Vietnamese slawraps

Bereiden:

Bereiden

  1. Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de gember met de sojasaus en sesamolie. Voeg de biefstuk toe en laat minimaal 1 uur afgedekt marineren in de koelkast.
  1. Trek de slabladeren los van de kroppen, was en droog ze. Verhit een grillpan en gril hierin de biefstukken 3-4 minuten rondom totdat er mooie grillstrepen ontstaan.
  1. Voeg de marinade toe en warm kort door. Laat de biefstuk circa 10 minuten rusten en snijd met het Lion Sabatier® Vleesmes vervolgens in dunne plakken.
  1. Verdeel de mihoen over de slablaadjes en leg er wat bosui, wortel en biefstuk op. Besprenkel met de marinade en wat limoensap dat je uit de parten knijpt.
  1. Bestrooi de Vietnamese slawraps met biefstuk met de pinda’s en koriander en serveer met de partjes limoen erbij.

Ingredienten:

  • 2 Weide Velden biefstukken
  • 2 cm verse gember (geschild, geraspt)
  • 2 kroppenmini Romaine sla
  • 1 bosui (in dunne reepjes)
  • 1 wortel (in dunne reepjes)
  • 1 limoen (in parten)
  • 1 handje koriander (fijngehakt)
  • 1 handje g’woon ongezouten pinda’s (fijngehakt)
  • 4 eetlepels Kikkoman sojasaus
  • 2 eetlepels Daily sesamolie
  • 250 gram Sum & Sam mihoen