Gevulde stoombootjes

Ingrediënten

  • 1 potje Santa Maria tacosaus mild
  • 1 verpakking Santa Maria mini taco tubs
  • 1 zakje Santa Maria taco seasoning mix
  • 1 courgette (in blokjes)
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 2 rode paprika's (in blokjes)
  • 3 scharreleieren maat L
  • 300 ml Melkan verse halfvolle melk
  • 100 gram Melkan Goudse geraspte kaas 30+ jong belegen

Voor de salade:

  • 3 eetlepel g’woon olijfolie extra vierge
  • 1 theelepel g’woon witte wijnazijn
  • 1 krop Romaine sla 2 tomaten (in blokjes)
  • 150 gram Juliennewortel
  • Verstegen zout en peper

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 225°C. Verdeel de courgette, ui en paprika in verschillende kommetjes.
  1. Meng de melk, eieren en kruidenmix tot een glad geheel. Zet de taco tubs op een ovenschaal en laat iedereen naar eigen keuze zijn/haar taco tube vullen met de groenten. Doe vervolgens het ei- en melkmengsel over de taco tubs en top af met de geraspte kaas.
  2. Plaats de taco tubs in een schaal en zet deze ongeveer tien minuten in de oven tot het geheel mooi goudbruin is en de kaas gesmolten is.
  3. Maak een salade van de sla, tomaten en de wortel. Meng de olijfolie en de witte wijnazijn tot een dressing en voeg naar smaak wat zout en peper toe. Haal de taco tubs uit de oven en serveer ze met de salade en de tacosaus.