Hamburger met zwarte truffel mayonaise

Ingrediënten

  • 4 eetlepels Jean Bâton Black Truffle mayonaise
  • 4 Vomar runderhamburgers
  • 4 hamburgerbuns
  • 2 eetlepels g’woon olijfolie traditioneel
  • 1 rode ui (in ringen)
  • 1 theelepel Van Gilse donkere basterdsuiker
  • 1 theelepel g’woon Aceto balsamicoazijn
  • 1 eetrijpe avocado
  • 5 limoen (sap)
  • 4 grote bladeren sla
  • Verstegen peper en zout

Bereiden

  1. Verwarm de olie in de pan en bak de hamburgers op hoog vuur aan beide kanten. Leg de uienringen in de andere helft van de pan en bak een minuutje mee. Meng suiker en azijn door de ui. Laat alles nog vijf minuten op laag vuur bakken.
  2. Prak het vruchtvlees van de avocado en meng dit met het limoensap, breng eventueel op smaak met peper en zout. Haal de burgers en ui uit de pan en leg apart.
  3. Besmeer de boven- en onderkant van de hamburgerbuns met een halve eetlepel Jean Bâton zwarte truffelmayonaise. Leg daarop de sla en de burgers. Verdeel het avocadomengsel over de burgers en leg hierover de gekarameliseerde uitjes. Top af met de bovenkant van de hamburgerbroodjes.