Choco-amandelfondue

Ingrediënten

  • 350 gram pure chocolade (in kleine stukjes)
  • 125 ml Melkan Verse Volle slagroom
  • 2 eetlepels Nutcase amandelschaafsel

Om te dippen

  • 1 banaan (in plakjes)
  • 1 peer (in plakjes)
  • 4 slagroomsoesjes
  • 2 g'woon Muffins met Vanillesmaak (in blokjes)
  • 2 Cake a Way Luikse Wafels (in blokjes)
  • 4 koekjes (naar keuze)
  • 4 Daily Chef Hollandse Keuken poffertjes
  • 4 spekjes
  • 4 marshmallows

Bereiden

  1. Verwarm de chocolade en slagroom in een hittebestendige kom boven een pan met zacht kokend water, zodat de kom het water niet raakt (au bain-marie). Roer tot het mengsel glad is. Roer naar wens de amandelschaafsel er door.
  2. Houd de chocoladesaus warm in een fonduepan. Serveer de ingrediënten om te dippen erbij.

Bereidingstip

Geef de chocoladefondue extra smaak en voeg wat gemalen kardemom, nootmuskaat, kaneel of sinaasappelrasp toe.