Header

Bereiden

  1. Kook de rijst. Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak hierin de ui en currypasta circa 2 minuten.
  2. Maak 250 ml bouillon aan met een half kippenbouillonblokje en 250 ml water.
  3. Voeg de kokosmelk en bouillon toe aan het mengsel in de koekenpan, roer door en laat circa 5 minuten pruttelen. Voeg de peulen en garnalen toe en laat nog 5 minuten pruttelen.
  4. Voeg limoenrasp, -sap en de mango toe. Bestrooi de curry met de koriander, bosui en taugé. Serveer met de rijst.

Ingrediënten

  • 200 gram Goede Vangst wokgarnalen naturel
  • 300 gram rijst
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 2 eetlepels Koh Thai gele currypasta
  • 200 ml kokosmelk
  • Half kippenbouillon blokje
  • 250 ml water
  • 200 gram peulen
  • Halve limoen (rasp en sap)
  • 1 mango (in blokjes)
  • 4 eetlepels verse koriander (fijngehakt)
  • 2 bosuitjes (in reepjes)
  • 1 handje taugé