Heekfilet-tandoori

Ingredienten

  • 600 gram Goede Vangst Heekfilet
  • 750 gram bospenen (geschrapt)
  • 1 eetlepel g'woon Traditioneel Olijfolie
  • 300 gram Bio+ couscous
  • 2 lente-/bosuitjes (in ringen)
  • 1 eetlepel koriander (fijngehakt)

Voor de marinade

  • 200 ml Katharos Griekse Stijl yoghurt
  • 3 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 1 theelepel Verstegen komijnpoeder (djinten)
  • 1 theelepel g'woon gemalen kaneelpoeder
  • 2 theelepels g'woon paprikapoeder
  • 1 theelepel Verstegen kurkuma of
  • 1 theelepel g'woon kerriepoeder

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de marinade en bestrijk de heekfilet ermee. Laat minimaal 30 minuten afgedekt marineren in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de heekfilet in een ovenschaal en zet circa 15 minuten in het midden van de oven. Bestrijk de bospeen met olie en gril ze.
  3. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en meng met de bosui. Zet de vis eventueel nog 2 minuten onder de ovengrill.
  4. Bestrooi de heekfilet tandoori met de koriander en serveer met de bospeen en couscous.

Bereidingstip

Kook de bospeen eventueel in plaats van deze te grillen.