Clubsandwich met gewokte spinazie en versgesneden kiprollade

Ingrediënten

  • 150 gram versgesneden kiprollade
  • 6 sneeën casinobrood (geroosterd)
  • 250 gram spinazie (panklaar)
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • Chilipepervlokken
  • 1 eetlepel Toscaanse tapenade
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout

Bereiden

  1. Verhit de olie en wok hierin de spinazie met de knoflook en chilipeper circa 10 seconden. Schep de geslonken spinazie uit de wok, laat afkoelen en bestrooi met wat zout.
  2. Meng de Toscaanse tapenade met de mayonaise en besmeer de geroosterde boterhammen ermee. Beleg er twee met de spinazie en twee met de plakjes kiprollade. Stapel op en dek af met de laatste besmeerde boterhammen.
  3. Snijd schuin door en steek eventueel vast met een prikker.