Wentelteefjes van Robberbrood

Bereiden

  1. Week de sneetjes Robberbrood in een mengsel van ei, melk, Provençaalse kruiden, zout en peper. Verhit de olijfolie en bak hierin de uit en champignonnen 2-3 minuten. Bestrooi met de bloem en breng op smaak met zout en peper. Voeg de kookroom toe. Bind met aangelengde maizena en meng de rozemarijn erdoor.
  2. Verwarm de ovengrill. Bak de sneetjes brood circa 2 minuten per kant in de boter. Leg ze naast elkaar op een bakplaat. Verdeel de champignonragout en mozzarella erover en zet even onder de grill totdat de kaas gaat smelten.
  3. Bestrooi eventueel me wat gehakte, groene kruiden. lekker bij uiensoep of witlofsoep.

Ingrediënten

  • 8 sneeën Robberbrood Zonnepit Bruin
  • 4 Scharreleieren M (losgeklopt)
  • 150 ml Melkan halfvolle melk
  • 1 theelepel gedroogde Provençaalse kruiden
  • 150 gram champignon (schoongeveegd, in plakjes)
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 1 eetlepel tarwebloem
  • 200 ml Melkan kookroom
  • 1 theelepel maizena
  • 1 eetlepel verse rozemarijn (gehakt)
  • 150 gram mozzarella
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout en peper