Gewokte spinazie met noedels en tuinbonen

Ingrediënten

  • 600 gram spinazie (panklaar)
  • 300 gram g'woon tuinbonen extra fijn (uitgelekt)
  • 2 eetlepels Verstegen Sesamzaad
  • 400 gram Long Life Brand Quick Cooking Noodles
  • 1 theelepel Saitaku Wasabi Paste
  • 2 eetlepel g’woon olijfolie traditioneel
  • 1 bosje bosui (in schuine ringetjes)

Bereiden

  1. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan goudbruin en houd apart.
  2. Kook de noedels. Roer de wasabi los met 1 eetlepel water. Verhit intussen de olie in een wok en roerbak hierin de bosui, spinazie en tuinboontjes 2-3 minuten. Giet de noedels af en laat goed uitlekken.
  3. Meng de noedels met de wasabi goed door de groenten. Verdeel over kommen en bestrooi met het geroosterde sesamzaad.