Ingrediënten:
- 200 gram Boursin
- 2 sneeën Robberbrood
- 3 eetlepels g’woon olijfolie
- 1 eetlepel Polli pesto
- 300 gram winterwortels
- 5 kleine spitskool
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 1 eetlepel citroensap
Bereiden:
- Bestrijk de sneetjes brood met 1 eetlepel olijfolie gemengd met de pesto. Rooster ze onder een hete ovengrill.
- Schrap de wortel en schaaf deze in lange linten. Haal de bladeren los van de kool. Laat ze heel of snijd ze in brede repen.
- Blancheer de groenten 2 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
- Verhit de rest van de olijfolie in een wok. Fruit hierin de knoflook.
- Schep de groenten, roomkaas en citroensap erdoor en roerbak tot de kaas gesmolten is. Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Snijd het brood in kleine blokjes en strooi deze voor het serveren over het gerecht.