Ingrediënten:

  • 1 zak Bonduelle Groente mexicaanse melange
  • 600 gram Vis marine Pangasiusfilets
  • 1 limoen (sap)
  • 6 trostomaten (in parten)
  • 6 eetlepels g’woon olijfolie
  • 2 theelepels g’woon paprikapoeder
  • 2 theelepels Verstegen komijnpoeder (djinten)
  • 5 theelepel Santa Maria Mexicaanse kruiden
  • 2 eetlepels koriander (gehakt)

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Dep de vis droog en verdeel in 4 porties. Besprenkel met limoensap en bestrooi met zout en peper.
  2. Meng de tomaten met de Mexicaanse groente melange. Verdeel over een bakplaat. Meng de olijfolie met de paprikapoeder, komijnpoeder en peper en besprenkel het groentemengsel ermee. Bak 10 minuten in het midden van de oven.
  3. Leg de vis erop en bestrooi met de Mexicaanse kruiden. Rooster nog 12-15 minuten in de oven. Bestrooi met de koriander. Lekker met tortillachips en salsasaus.