Ingrediënten:

  • 100 gram Campina Biologische halfvolle yoghurt
  • 2 eetlepels Goldsun zonnebloemolie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 2 eetlepels milde Koh Thai gele currypasta
  • 400 gram pompoenen (geschild, in blokjes)
  • 200 milliliter Heinz gezeefde tomaten
  • 100 milliliter Maggi groentebouillon
  • 300 gram Bio+ bruine linzen (uitgelekt, blik)
  • 5 bosje munt (grof gehakt)

Bereiden:

  1. Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 4 minuten.
  2. Voeg de currypasta toe en bak op een lage stand een paar minuten mee.
  3. Voeg de pompoen toe en roerbak nog een paar minuten mee.
  4. Voeg de tomaten en bouillon toe en roer goed door.
  5. Laat de pompoenblokjes circa 15 minuten zachtjes stoven tot ze beetgaar zijn.
  6. Roer de linzen erdoor en warm nog circa 5 minuten mee.
  7. Schep wat yoghurt en munt op de curry en serveer de rest er apart bij.