Ingrediënten:
- 100 gram Campina Biologische halfvolle yoghurt
- 2 eetlepels Goldsun zonnebloemolie
- 1 ui (gesnipperd)
- 2 eetlepels milde Koh Thai gele currypasta
- 400 gram pompoenen (geschild, in blokjes)
- 200 milliliter Heinz gezeefde tomaten
- 100 milliliter Maggi groentebouillon
- 300 gram Bio+ bruine linzen (uitgelekt, blik)
- 5 bosje munt (grof gehakt)
Bereiden:
- Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 4 minuten.
- Voeg de currypasta toe en bak op een lage stand een paar minuten mee.
- Voeg de pompoen toe en roerbak nog een paar minuten mee.
- Voeg de tomaten en bouillon toe en roer goed door.
- Laat de pompoenblokjes circa 15 minuten zachtjes stoven tot ze beetgaar zijn.
- Roer de linzen erdoor en warm nog circa 5 minuten mee.
- Schep wat yoghurt en munt op de curry en serveer de rest er apart bij.