Ingrediënten:

  • 350 gram rundergehakt
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 100 gram Noordwoudse geraspte kaas belegen
  • 500 gram Heinz gezeefde tomaten
  • 2 eetlepels g’woon olijfolie traditioneel
  • 400 gram Bio+ volkoren spaghetti
  • 1 zakje mix voor Knorr maaltijdmix spaghetti bolognese

Bereiden:

  • Verhit de olijfolie in een braad- of hapjespan en bak hierin het gehakt Voeg de knoflook toe en breng op smaak met peper. Kook de spaghetti beetgaar.
  • Pureer de tomaten met circa 150 ml water met een staafmixer of in een blender. Schep de gepureerde tomaten met de inhoud van het zakje maaltijdmix door het gehakt en roer goed. Breng aan de kook en laat al roerend zachtjes doorkoken, tot de saus iets dikker wordt. Voeg eventueel een extra scheutje water toe.
  • Serveer de tomaten-gehaktsaus met de spaghetti en bestrooi met de kaas.