Ingrediënten:
- 150 gram Heks’nkaas origineel
- 4 eetlepels wokolie of
- 300 gram kipfilets (in blokjes)
- 1 zakje Mexicaanse kruidenmix fajita
- 500 gram bamigroenten (fijngesneden) of
- 500 gram oosterse wokgroenten (fijngesneden)
- 1 blikje mais (uitgelekt)
- 6 tortillawraps (25 cm ø)
- 100 gram belegen kaas (geraspt)
- 1 zak tortillachips (naturel)
Bereiden:
- Verwarm de oven voor op 180ºC.
- Verhit de helft van de olie en bak hierin de kipblokjes rondom lichtbruin.
- Voeg de kruidenmix en een klein scheutje water (volgens de aanwijzingen op de verpakking) toe en gaar 2-3 minuten.
- Verhit de rest van de olie en roerbak hierin de groenten 3-4 minuten.
- Schep de mais erdoor.
- Verwarm de wraps afgedekt 20 seconden in de magnetron op 800 Watt of circa 4 minuten in een warme oven zodat ze wat soepeler worden.
- Bestrijk ze met de roomkaas.
- Schep de kip en groenten op de wraps, rol op en leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
- Bestrooi met geraspte kaas en zet circa 15 minuten in het midden van de oven tot de wraps krokant zijn en de kaas is gesmolten.
- Serveer met de tortillachips.