Vrijdag W18

Ingrediënten:

  • 4 BOER’N LAND speklappen
  • 150 milliliter Fairtrade Original woksaus teriyaki
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 250 gram Sum & Sam noedels
  • 3 eetlepels Daily sesamolie
  • 400 gram peultjes
  • 4 eetlepels Smaakt Bio sesamzaad

Bereiden:

  1. Wentel de speklappen door 4 eetlepels teriyaki-saus. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin het spek op middelhoge stand in circa 12 minuten goudbruin en knapperig.
  2. Voeg de rest van de saus toe en warm nog even door. Bereid intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Giet ze af en roer de sesamolie erdoor. Kook de peultjes in circa 5 minuten beetgaar en serveer met de noedels en speklapjes. Bestrooi met het sesamzaad.