Ingrediënten:

  • 1 Zespri kiwi goud (geschild, in plakjes)
  • 400 gram g’woon ovenfriet (diepvries)
  • 75 gram gemengde bladsla
  • 1 banaan (in plakjes)
  • 2 stengels bleekselderij (in smalle boogjes, dun geschild)
  • 250 gram gekookte ham (in reepjes)
  • 2 eetlepels g’woon mayonaise
  • 2 eetlepels Melkan magere yoghurt
  • 1 eetlepel Heinz tomatenketchup
  • 50 gram g’woon amandelen(grof gehakt)

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel de friet over een bakplaat en bak deze in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verdeel ondertussen de sla over de borden. Verdeel daarover de banaan, kiwi, bleekselderij en ham. Meng de mayonaise met de yoghurt en tomatenketchup. Breng op smaak met zout en peper. Bedruppel de salade met de saus en strooi de noten erover. Serveer de salade met de friet.
  3. Meng de mayonaise met de yoghurt en tomatenketchup. Breng op smaak met zout en peper. Besprenkel de salade met de saus en strooi de noten erover.
  4. Serveer de salade met de friet.