Ingrediënten:
- 500 gram Junami handappels (geschild, in blokjes)
- 1 pak g’woon mix voor meergranen pannenkoeken
- 100 gramsuiker
- 1 theelepel g’woon kaneelpoeder
- 2 eetlepels g’woon blanke rozijnen
- 2 eetlepels citroensap
- 5 eetlepels Nutcase geschaafde amandelen
- 200 milliliter Vomar Ambachtelijk Schepijs Banoffee
- 100 gram Melkan boter (gesmolten)
Bereiden:
- Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet het apart.
- Meng de suiker met de kaneel. Schep de appels, rozijnen en citroensap door elkaar.
- Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan.
- Bak de pannenkoeken. Bestrijk ze met het ijs, bestrooi ze met de amandelen en kaneelsuiker en verdeel het appelmengsel erover.
- Rol de pannenkoeken op en giet er een beetje gesmolten boter over.