Woensdag 22

Ingrediënten:

  • 500 gram Junami handappels (geschild, in blokjes)
  • 1 pak g’woon mix voor meergranen pannenkoeken
  • 100 gramsuiker
  • 1 theelepel g’woon kaneelpoeder
  • 2 eetlepels g’woon blanke rozijnen
  • 2 eetlepels citroensap
  • 5 eetlepels Nutcase geschaafde amandelen
  • 200 milliliter Vomar Ambachtelijk Schepijs Banoffee
  • 100 gram Melkan boter (gesmolten)

Bereiden:

  1. Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet het apart.
  2. Meng de suiker met de kaneel. Schep de appels, rozijnen en citroensap door elkaar.
  3. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan.
  4. Bak de pannenkoeken. Bestrijk ze met het ijs, bestrooi ze met de amandelen en kaneelsuiker en verdeel het appelmengsel erover.
  5. Rol de pannenkoeken op en giet er een beetje gesmolten boter over.